ماهنامه بصیر

ماهنامه فرهنگی-سیاسی-اجتماعی پایگاه مقاومت بسیج شهداء شهرستان گیلان غرب- دهستان چله

ماهنامه بصیر

ماهنامه فرهنگی-سیاسی-اجتماعی پایگاه مقاومت بسیج شهداء شهرستان گیلان غرب- دهستان چله

بخش سیاسی

بررسی نقش بسیجیان در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی

در نظام جمهوری اسلامی که هدف حفظ و اعتلای احکام نورانی اسلامی و به کمال رساندن استعدادهای ذاتی انسان در مسیر تقرب به درگاه ربوبیت می باشد اسلامیت و جمهوریت نظام لازم و ملزم  همدیگر است به طوری که اسلامیت نظام بدون جمهوریت فاقد مقبولیت و جمهوریت نظام بدون اسلامی شدن فاقد مشروعیت      می باشد.

در نظام مردم سالاری دینی که هم مشروعیت و هم مقبولیت توام با هم مطرح است مشروعیت زمانی موضوعیت پیدا می کند که نظام در چارچوب احکام نورانی اسلام، مسیر پیشرفت و عدالت را طی نماید و تمامی سیاستگزاری ها چه در عرصه های داخلی و خارجی مبتنی بر احکام و اقتضائات اسلامی باشد .

برای به فعلیت رساندن قابلیت های ذاتی احکام نورانی اسلام عزم و اراده مردم ( مردم سلاری) تحت لوای حاکم اسلامی که در زمان ما در قاموس ولایت مطلقه فقیه تبلور یافته است تعیین کننده و سرنوشت ساز است .

حال که در آستانه برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم وظیفه ما بعنوان بسیجیان معتقد به اسلام و آموزه های اسلامی چیست ؟

اولین وظیفه ما بسیجیان مطیع امر ولی فقیه بودن برای شناخت خودیها از ناخودیها و پیدا کردن بصیرت و عمل بر مبنای تکلیف می باشد . وظیفه دوم ما تشویق مردم برای حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب افراد اصلح می باشد .

در قالب فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر ما وظیفه داریم که مردم را برای دخالت در سرنوشت خود و حضور حداکثری در انتخابات توصیه کرده و با بصیرت افزایی در سطح جامعه مقدمات انتخاب افراد اصلح و دلسوز نظام، به گفته بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی کوخ نشینان در مقابل کاخ نشینان را فراهم کنیم.

2وظیفه سوم ما بسیجیان شناخت صحیح دشمنان و خنثی کردن نقشه های پلید و شیطانی آنهاست . و برای رسیدن به این شناخت صحیح ما بسیجیان فرمایشات مولای و مقتدایمان حضرت آیت اله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی) را چراغ راهمان قرار می دهیم که فرمودند : « دشمن را از همراهی با دشمن می توان شناخت». در کشور ما کسانی که دلشان برای آرمانهای آمریکا و غرب می تپد دشمن درجه یک نظام محسوب می شود . روشنفکران غرب زده که نمونه آنها سلطنت طلبان جبهه ملی و نهضت آزادی می باشند و در حال ترویج اسلام آمریکایی در برابر اسلام ناب محمدی (ص) هستند دشمنان نظام جمهوری اسلامی محسوب می شوند. اصلاح طلبانی که به قصد پیشرفت و توسعه خیالی به دنبال تئوریزه کردن آراء و نظریات اندیشمندان غربی از قبیل ماکس وبر ، دورکیم و کارل مارکس و ... هستند و احکام نورانی اسلام را فاقد کارایی و کارآمدی می دانند و به دنبال سکولاریزه کردن ( جدایی دین از سیاست ) نظام جمهوری اسلامی هستند دشمنان واقعی اسلام و ملت ایران هستند .

 و اخیراً جریان مرموزی که از دل دولت خدمتگذاری بیرون آمده و مکتب اسلام را دارای قرائت های گوناگون و راههای رسیدن به خداوند را متعدد می شمارد در حالی که اسلام جز راه «صراط مستقیم» را راه هدایت نمی داند و در حال ترویج مکتب ایرانی و جایگزین کردن آن به جای مکتب اسلام بوده  و به بهانه ارتباط مستقیم با آقا امام زمان (عج) به دنبال تضعیف جایگاه ولایت مطلقه فقیه می باشد. دشمنان حقیقی اسلام و ملت ایران هستند.

لازمه یک انتخابات سالم و پویا تبعیت از ولی فقیه زمان حضرت آیت ا.... العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) (مشروعیت) و حضور حداکثری مردم ( مقبولیت ) و شناخت نقشه ها و توطئه های دشمنان و خنثی کردن آنها می باشد.

ما بسیجیان که در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه حراست و حفاظت از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را وظیفه خود می دانیم نه تنها بصیرت افزایی و حضور حداکثری مردم در انتخابات و توجیه برای انتخاب افراد شایسته و اصلح و معتقد به اسلام  و آموزه های اسلامی و شناسایی و معرفی دشمنان واقعی اسلام و جریانهای سیاسی معاند و غیر همسو با نظام را دخالت سیاسی در انتخابات نمی دانیم بلکه به عنوان شهروندانی آگاه از احوال و اوضاع سیاسی خارج و داخل کشور تا آخرین قطره خون در مقابل امپریاسیسم جهانی و هم پیمانان منطقه ای و محلی فریب خوردگان داخلی و کانونهای ثروت و قدرت ایستاده ایم، و در راه اعتلاء و سرافرازی روزافزان احکام نورانی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که نهال آن با خون هزاران شهید گلگون کفن از فرزندان ایران اسلامی آغشته شده است تحت فرمان ولی امر مسلمین  جهان حضرت آیت اله العظم امام خامنه ای (ره) پرچم حق و عدالت را به دست عدالت گسترده حقیقی و عزت دهنده دوستان و خوار کننده دشمنان خواهیم سپرد و در عصر ظهور به خاطر نعمت وجود امام عصر (عج) و رفع فتنه و فساد در جهان همه با هم فریاد بر می آوریم. «الحمد لله رب العالمین»

محمدجواد نجفی-سیاسی دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه گیلانغرب

 

 اصلح را انتخاب کنیم


«همانا خداوند به شما امر می‌کند که امانت‌ها را به کسانی که اهلیت آن را دارند بسپارند. و چون میان مردم به قضاوت پردازید، به عدل قضاوت کنید، چه نیکو است آنچه خداوند شما را به آن اندرز می‌دهد همانا خداوند، شنوایی بیناست. سوره مبارکه نساء آیه 57».

   حضور همگانی مردم در پای صندوق‌های رای و دقت آنان در انتخاب نمایندگانی صالح و با تقوا و معتقد به نظام و ولایت فقیه، راهکاری برای پاسداری ارزش‌ها و بقای حکومت دینی است. مردم باید در این امتحان‌های بزرگ الهی، برای ماندگاری دین و نظام، پا به عرصه دفع خائن و انتخاب خادم درستکار بگذارند و در این میدان، رضای خداوند را بر رضای خویشتن مقدم دارند؛ تا همچنان ضامن ترویج فرهنگ اسلام عزیز و نفی سلطه جهانخواران و مستکبران شوند! مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراکزی است که نظام مقدس جمهوری اسلامی از رهگذر آن استقرار بیشتری پیدا می‌کند و لذا همواره مورد توجه دوستان و دشمنان بوده است و خواهد بود.

 به فرموده امام خمینی(ره): «این مجلس عصاره زحمت‌های طاقت‌فرسای این ملت مسلمان بوده و فراهم آمده از الله‌اکبرهای مردم است». یعنی آرای یکایک ما آنچنان اهمیت دارد که گویی با کمی بی‌دقتی یا احساسی فکر کردن ثمره‌ای صدمه خواهد دید که جبرانش بسیار مشکل است. امام راحل (ره) در خصوص اهم معیارهای انتخاب اصلح برای نمایندگان مجلس بر شاخص های زیر تاکید می نمایند: ۱- متعبد به اسلام و وفادار به مردم۲- مدافع اسلام ناب محمدی (ص)۳- برخورداری از رشته های مختلف تخصصی۴-عدم استفاده از بیت المال در تبلیغات انتخاباتی۵- برخورداری از روحیه کوخ نشینی۶- برخورداری از اخلاق اسلامی

    آیات و روایات متعددی بر لزوم مسؤولیت و مشارکت عمومی در اداره جامعه و ایجاد همبستگی لازم برای مقابله با دشواری‌ها دلالت دارند و نشان می‌دهند که مشارکت در مسایل جامعه اعم از سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی یک واجب و تکلیف شرعی است. مردم در برابر خدا مسؤولند و از این رو در اداره جامعه مسؤولیت دارند و باید در فعالیت‌های سیاسی شرکت کنند. در غیر این صورت اگر جامعه دچار فساد، انحطاط، استبداد و اختناق شود، همه مردم باید جوابگو باشند. لذا، مجلس شورای اسلامی نمونه بارز حضور مردم در صحنه اداره جامعه است تا در چارچوب قوانین اسلامی به تدوین قوانین مورد نیاز جامعه بپردازد و با تأیید شورای نگهبان از نظر عدم مغایرت با شرع و قانون اساسی، این قوانین از طریق قوه مجریه به اجرا درآید و در عین حال توسط مجلس بر حسن اجرای آن نظارت شود.امام خمینی(ره) می‌فرماید: امروز مسؤولیت به عهده ملت است و ملت اگر چنانچه کنار بنشیند، اشخاص متعهد کنار بنشینند، و اشخاصی که نقشه کشیده‌اند برای این مملکت از چپ و راست، آنها وارد بشوند در مجلس، تمام مسؤولیت به عهده ملت است. هر قدمی که بر ضد اسلام بردارند در نامه اعمال ملت نوشته می‌شود، هر کاری که انجام بدهند مسؤولیتش متوجه ملت است. به این ترتیب نقش تمامی کسانی که می‌توانند و مکلف به رأی دادن هستند آنقدر زیاد است که سرنوشت یک ملت را رقم می‌زند. لذا توصیه و تأکید بر انتخاب فرد اصلح بر ضرورت بیشتر و وقت عملی کامل‌تر لازم و بجاست. تصور بر این است که همه مردم به خصوص آنهایی که مشکلات، مسایل، پیشرفت‌ها، دوباره‌کاری‌ها، موافقت‌ها، مخالفت‌ها و ... را پیگیری کرده‌اند، نمایندگان را به خوبی می‌شناسند و در مقام انتخاب نماینده اصلح چندان مشکلی نداشته باشند.

آن نماینده‌ای که برای غریبه‌ها سینه چاک کرده است، یا آن نماینده‌ای که به طرق مختلف مخالفت خود را با قانون اساسی و قوانین اسلام نشان داده است، یا آن نماینده‌ای که حرکتی برای بهبود اوضاع و احوال حوزه انتخابی خود نداشته است و یا آن نماینده‌ای که باید و نبایدها را نمی‌بیند و نمی‌شناسد، آن نماینده‌ای که مرزشناس نیست، یا آن نماینده‌ای که اقتضائات جایگاه خود را رعایت نمی‌کند همه و همه این موارد راهنمای خوبی است برای اینکه در انتخاب نماینده اصلح موفق باشیم. (علیرضا گلپایگانی،نشرشاهد)

    اگر نماینده وجدان بیدار، تلاش گسترده، فعالیت به موقع و توجه به مسایل معنوی داشته باشد قدر مسلم بسیاری از آفات از صحن مجلس دور خواهد شد و تلاش و حرکت عمومی هم بیش از پیش خواهد شد. مسلماً در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مردم تیزبین کشورمان آنقدر هوشیاری دارند که برای انتخاب نماینده اصلح چه گزینه‌هایی را مدنظر قرار دهند و انتظارات خود را چگونه تقاضا کنند. هشت دوره تجربه خوبی را به یکایک ما داده است، اگر چه جوانترها شاید فاقد این تجربیات باشند ولی مشاوره صادقانه مجربین می‌تواند راهگشای کار باشد.

    مقام معظم رهبری در دیدار خود با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هشتم خرداد سال 74 نکات برجسته‌ای را برای نمایندگان مطرح کردند که برای ضرورت انتخاب اصلح برخی از فرمایشات ایشان را می‌آوریم.    ایشان فرمودند: مجلس در نظام، حقیقتاً از جایگاه ممتازی برخوردار است، زیرا رأی مردم و خواست آنها، در مسیر و جهت‌گیری و منش عمومی نظام، تأثیر بنیانی و تعیین کننده دارد و باید هم داشته باشد. بنابراین، مجلس یکی از بزرگترین اگر نگوییم بزرگترین معابری است که نظام اسلامی از آن طریق، به سمت هدف‌های خود عبور می‌کند و این معبر، بسیار مهم و حساس است. اهمیت و حساسیتی را که ایشان در کلام خود حدود ده سال پیش مورد تأکید قرار داده‌اند، نشان از اهمیت انتخاب اصلح دارد، یعنی وظیفه رأی دادن که خود مهم و جدی است شاید مهم‌تر و جدی‌تر از آن انتخاب اصلح است زیرا اگر قرار باشد صرف رأی دادن اسقاط تکلیف کند پس موضوع سرنوشت‌ساز بودن رأی یک نماینده چه می‌شود؟ اگر دیدگاه‌های او را نشناخته رأی دهیم حاصل چه خواهد بود؟ قدری تأمل و مشورت لازم است، قدری تفحص و پرس‌وجوی سالم لازم است. مراقب باشیم تا مثل مدرس‌ها وارد مجلس شوند. نامی از شهید مدرس آمد دریغ است اگر از این اسوه نمایندگی چیزی نگوییم و ننویسیم و بهتر است از کلام امام خمینی(ره) وام بگیریم تا یک بار دیگر و از طریقی دیگر در انتخاب اصلح یک راهنمایی جامع داشته باشیم. امام خمینی(ره) در شانزدهم خرداد پنجاه و هشت در دیدار با دانشجویان دانشگاه شیراز فرمودند: آنها از مدرس می‌ترسیدند، مدرس یک انسان بود، یک نفری نگذاشت پیش برود کارهای او را، تا وقتی کشتندش. یک نفری غلبه می‌کرد بر همه مجلس، بر اهالی که در مجلس بودند غلبه می‌کرد یک نفری. یک نفی تا توی مجلس نبود (من آن وقت مجلس رفتم، دیدم، برای تماشا، بچه بودم، جوان بودم رفتم)، مجلس آن وقت تا مدرس نبود مثل اینکه چیزی در آن نیست، مثل اینکه محتوا ندارد. مدرس با آن عبای نازک و با آن عرض می‌کنم قبای کرباسی وقتی وارد می‌شد، مجلس می‌شد یک مجلس طرح‌هایی که در مجلس داده می‌شد، آن که مخالف بود مدرس مخالفت می‌کرد و می‌ماساند مطلب را. (صحیفه نور جلد هفتم صفحه 63)

    قدرت، بی‌توجهی به مظاهر مادی، جایگاه و ارزش فردی، اصالت و تکیه بر قدرت الهی در این کلام امام خمینی(ره) در خصوص مدرس واضح است یعنی مجلس مثل مدرس‌ها را می خواهد. در همین راستا و برای تأکید بیشتر بر شخصیت فرد نماینده و راهگشایی برای رأی‌دهندگان بخش دیگری از فرمایشات مقام معظم رهبری به شرح زیر است: «کسی را برگزینید که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند و از درد مردم احساس درد کند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، ساده زیست باشد و خود و خانواده و نزدیکانش از فساد و اشرافی گری و اسراف دور باشند.»

    ایشان فرمودند: شغل نمایندگی، اعز از مشاغل دیگر و بالاتر از آنهاست... نباید یک دقیقه از وقت این مجلس هدر رود. «باید»ها و «نباید»ها بایستی در شئون نمایندگی مراعات شود، زیرا عزت و عظمت مجلس و قرار گرفتنش در موضع حکمت، و البته به رعایت این موارد است. در صورتی که بایدها و نبایدها به درستی اجرا نشوند، مجلس از پایگاه واقعی خود تنزل خواهد کرد.

    غیر از آنچه بارها و بارها درخصوص نماینده اصلح شنیده‌اید و باید هنگام رأی دادن با نهایت دقت در نظر داشت، سوگندی را که نمایندگان طبق اصل قانون اساسی ادا می‌کنند چنین است:

    «من در برابر قرآن مجید، به خدای قادر متعال سوگند یاد می‌کنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌نمایم که پاسدار حریم اسلام و نگاهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم، ودیعه‌ای را که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم و در انجام وظایف وکالت، امانت و تقوی را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشم، از قانون اساسی دفاع کنم و در گفته‌ها و نوشته‌ها و اظهارنظرها، استقلال کشور و آزادی مردم و تأمین مصالح آنها را مدنظر داشته باشم». از خدای متعال می‌خواهیم که به همه، توفیق خدمت و انتخاب نماینده اصلح را مرحمت فرماید.                        گردآورنده: یونس الهی

نظرات 1 + ارسال نظر
[ بدون نام ] پنج‌شنبه 27 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 04:18 ب.ظ

از بحث کاندیداهم حرف بزنید باتشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد