ماهنامه بصیر

ماهنامه فرهنگی-سیاسی-اجتماعی پایگاه مقاومت بسیج شهداء شهرستان گیلان غرب- دهستان چله

ماهنامه بصیر

ماهنامه فرهنگی-سیاسی-اجتماعی پایگاه مقاومت بسیج شهداء شهرستان گیلان غرب- دهستان چله

آن سوی ‌اشک‌ها و لبخندها !(یادداشت روز)


1- وقتی برای اولین بار، بعد از انتشار متن توافقنامه ژنو به تحلیل محتوای آن پرداختیم و با ارائه اسناد و شواهدی، به این واقعیت تلخ اشاره کردیم که توافقنامه ژنو غیر از یک دستاورد- اثبات غیر قابل اعتماد بودن آمریکا- دستاورد دیگری نداشته و ندارد، برخی از مسئولان محترم و بسیاری از جریانات سیاسی- با سلیقه‌های متفاوت- ابرو در هم کشیدند که «چرا کیهان ساز مخالف کوک می‌کند و توافقنامه‌ای را که با تلاش پی‌گیر و شبانه‌روزی تیم هسته‌ای کشورمان به دست آمده است، بی‌حاصل می‌داند» و در برخی از بخش‌های خبری صدا و سیما گزارشی پخش شد که در آن  تصویری از یادداشت کیهان  به نمایش درآمده و توصیه شده بود که (کیهان) آب به آسیاب دشمن نریزد! این همه در حالی بود که کیهان تلاش بی‌وقفه تیم هسته‌ای کشورمان را شایسته قدردانی می‌دانست ولی با استناد به آنچه در متن توافقنامه آمده است و در یادداشت‌ها و گزارش‌های متعدد- از جمله یادداشت روز کیهان 92/9/11 با عنوان «نه کلاهک،  نه کلاه»- به آن پرداخته بود، بر این باور بود که حریف از صداقت و خوشبینی طرف ایرانی سوء استفاده کرده و اهداف 10 سال بر زمین مانده خود را در توافقنامه جای داده است. بدیهی است که توافقنامه‌ای با ویژگی یاد شده نباید و نمی‌توانست مخالفت رژیم اشغالگر قدس را در پی داشته باشد ولی نتانیاهو در یک بازی زرگری تظاهر به مخالفت کرد. مخالفتی که بعدها روزنامه صهیونیستی «معاریو» به نقل از هیلاری کلینتون به هماهنگی آن با آمریکا اعتراف کرد. اما، شماری از دولتمردان محترم این مخالفت را جدی تلقی کرده و استدلال کیهان را که با شواهد غیرقابل تردید همراه بود نادیده گرفتند. همان روزها، روزنامه انگلیسی گاردین، تیتر زد که فقط کیهان و اسرائیل از توافقنامه ژنو ناراضی هستند! و در توضیح خبر نوشت «در همه دنیا تنها دو نفر با توافقنامه ژنو مخالف هستند، بنیامین نتانیاهو در تل‌آویو و حسین شریعتمداری در تهران»! و پس از آن شبکه فارسی زبان بی.بی.سی و برخی رسانه‌های آمریکایی و عربی با آب و تاب به این توهم دامن زدند و در داخل نیز با همین مضمون علیه کیهان شعار ساختند و به آن پرداختند!
 
ادامه مطلب ...

پی‌آمد تحریم برای تحریم‌کنندگان (یاداشت روز)

*امیر صادقی نشاط
چندی است سخن از یک فساد مالی در برخی از کشورهای همسایه بر سر زبان‌ها است، اینکه آقای الف متهم به سوءاستفاده است یا ب، از نظر علمی مسئله اول نیست (قضایی است)، مسئله اول، عواملی است که محیط اقتصادی را برای بروز این‌گونه ناهنجاری‌های مالی مهیا می‌کند.
هر گاه که مناسبات اقتصادی و روابط تجاری از ضوابط و استانداردهای خود خارج شوند، محیطی غیرشفاف و آلوده به وجود می‌آید که عناصری در آن با استفاده از امکانات فراهم شده، ضمن آن که خدماتی ارائه می‌دهند و مشکلاتی را رفع می‌کنند، منافع خویش را نیز فراموش نکرده چه بسا با نرخ‌هایی غیرمتعارف، ضمن دور زدن قوانین، سودهای کلانی را برای خود تحصیل می‌نمایند.
 
ادامه مطلب ...

طرح حمله نظامی روسیه به عربستان و قطر آماده شد

شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌ان» به نقل از یک مقام بلندپایه نظامی روس از آماده شدن طرح حمله نظامی روسیه به عربستان و قطر خبر داد.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f5/S-300PMU2_complex.jpg?uselang=fa
چند روز پس از موضع‌گیری بی‌سابقه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه علیه عربستان سعودی و «تروریست» نامیدن این کشور خبر می‌رسد، مسکو طرحی را برای حمله نظامی به عربستان آماده کرده است.
پوتین چند روز پیش در واکنش به انفجارهای تروریستی منطقه «ولگاگراد» ریاض را متهم کرد و گفت این انفجارها شبیه انفجارهای تروریستی عراق و لبنان است و مسکو به زودی به آن پاسخ خواهد داد.
خبرگزاری «تسنیم» در این باره به نقل از «سی‌ان‌ان» نوشت: «در پی شدت گرفتن دامنه تنش‌ها بین روسیه و عربستان بر سر سوریه و افزایش سطح اتهامات مبادله شده بین این دو کشور در رابطه با حوادث تروریستی روسیه، یک مسئول عالی‌رتبه در پدافند هوایی ارتش روسیه گفت مسکو طرح‌های لازم برای اقدام نظامی ضد «ریاض و دوحه» را آماده کرده است.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت کشورش عربستان سعودی را به عنوان حامی تروریسم و گروه‌های تروریستی می‌شناسد. در عملیات انتحاری ولگاگراد ده‌ها شهروند روس کشته شدند.
خبر دیگر اینکه، یک فعال سیاسی عربستانی «ریاض» را پایتخت فتنه‌های خاورمیانه نامید و تأکید کرد نابودی رژیم سعودی «قریب‌الوقوع» است.
«محمد سالم عبدالله» فعال سیاسی عربستانی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با تأکید بر این مطلب که عربستان سعودی در تنگنای شدیدی قرار گرفته است؛ اظهار داشت: حاکمان نجد با فتنه‌گری‌ها و دخالت‌های گسترده در مسائل سیاسی و داخلی همسایگان خود، دشمنی و خصومت کشورهای همجوار از جمله یمن،‌لبنان، عراق، سوریه و بحرین را برای خود به ارمغان آورده است.
وی افزود: در حال حاضر شاهد هستیم که برای آل سعود در منطقه دوست و هم‌پیمانی باقی نمانده است. تمام همسایگان عربستان که هر یک به نوعی از فتنه‌گری‌های این نظام رنج می‌برند به جبهه مخالف سعودی پیوسته‌اند. در اصل آغازگر این خصومت‌ها، حکومت ریاض است و بعید نیست که در نهایت این کشورها علیه نظام آل سعود با هم متحد شوند.

ندای آن روز (یادداشت روز)

عصر عاشورای سال 61 هجری، هنگامی که مولای مظلوم ما در غربت غم‌گرفته آن روز، ندای «هل من ناصر ینصرنی... کیست مرا یاری کند» سر داد، شاید ... 

عصر عاشورای سال 61 هجری، هنگامی که مولای مظلوم ما در غربت غم‌گرفته آن روز، ندای «هل من ناصر ینصرنی... کیست مرا یاری کند» سر داد، شاید حرامیانی که در مقابل او یعنی اسوه اسلام ناب محمدی(ص) به کینه‌توزی صف کشیده بودند، به حیرت افتاده و از خود پرسیده بودند که فرزند رسول خدا(ص)  چه کسانی را به یاری می‌طلبد؟ از سپاه اندک او که دیگر کسی باقی نمانده است و در این سوی نیز، همه، تشنه خون اویند! حیرت حرامیان بی‌علت نبود. در افق کوتاه و تاریک ذهن آنان این واقعیت نمی‌گنجید و قابل درک نبود که کربلا محدود به نینوا نیست و عاشورا در دهمین روز از محرم سال 61 هجری خلاصه نمی‌شود. آنها چه می‌دانستند و نباید هم می‌دانستند که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا... همه روزها عاشورا و همه سرزمین‌ها کربلاست. مولای ما حسین بن علی(ع) در آن غروب غم‌گرفته و غربت‌زده، ندای «هل من ناصر» خویش را در فضای همه کربلاها و تمامی عاشوراها یعنی همه روزها و همه سرزمین‌ها، سر داده بود، ندای دلنشینی که عصر آن روز برخاست و به همه عصرها رسید و عصر خمینی(ره) - به قول رهبر معظم انقلاب - برجسته‌ترین و شنواترین عصرها بود. عصری که قرار است - و ان‌شاءالله- به عصر ظهور مهدی موعود(عج) گره خواهد خورد. 

ادامه مطلب ...

مدیرمسئول کیهان در مسجد لولاگر تهران: اصحاب فتنه ابوموسی اشعری را الگوی اعتدال و مالک اشتر را نماد تندروی می‌دانند!

سران فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 به خوبی می‌دانند ماجرای وطن‌فروشی آنها بدیهی‌تر و مستندتر از آن است که به فراموشی سپرده شود ولی چرا از اعتراف به خیانت و توبه از جنایت بزرگی که مرتکب شده‌اند خودداری می‌کنند؟ پاسخ فقط آن است که امیدوارند، بار دیگر و در فتنه دیگری از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شوند و اگر غیر از این بود، نباید از اولین و ابتدایی‌ترین گام که ابراز ندامت است خودداری می‌ورزیدند. 

سران فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 به خوبی می‌دانند ماجرای وطن‌فروشی آنها بدیهی‌تر و مستندتر از آن است که به فراموشی سپرده شود ولی چرا از اعتراف به خیانت و توبه از جنایت بزرگی که مرتکب شده‌اند خودداری می‌کنند؟ پاسخ فقط آن است که امیدوارند، بار دیگر و در فتنه دیگری از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شوند و اگر غیر از این بود، نباید از اولین و ابتدایی‌ترین گام که ابراز ندامت است خودداری می‌ورزیدند. 

ادامه مطلب ...

مرزبندی‌ روحانی با فتنه گران کام ضد انقلاب را تلخ کرد (خبر ویژه)

اظهارات رئیس‌جمهور در تجلیل از حماسه بصیرت ملت ایران در روز نهم دی، کام محافل ضدانقلاب و فتنه‌گر را تلخ کرد. 

 

اظهارات رئیس‌جمهور در تجلیل از حماسه بصیرت ملت ایران در روز نهم دی، کام محافل ضدانقلاب و فتنه‌گر را تلخ کرد.
حجت‌الاسلام حسن روحانی در جلسه یکشنبه گذشته هیئت دولت، با گرامیداشت روز 9 دی گفته بود: حضور مردم در این روز، برای دفاع از اسلام و مقدسات و ادای احترام به اباعبدالله الحسین(ع) و حمایت از انقلاب و رهبری بود.
روحانی با اشاره به نامگذاری روز 9 دی به عنوان روز بصیرت، گفت: مردم زمانی که احساس کردند به باورها و ارزش‌های دینی و اعتقادی آنها توهین شده و بیگانگان خیال دخالت در حوزه‌های اخلاقی و اعتقادی آنان را دارند به حرکت درآمده، با حضور و اجتماع‌شان به بیگانگان پاسخ درخوری دادند. 

ادامه مطلب ...

شهادت امام رضاتسلیت باد

پشت کوه‌های خراسون مرقد پاکتو دیدن                واسه او صحن مطهر تو غروب کنار ایوون

واسه کفترای معصوم که تو آسمون می‌گردن             واسه آدمای مغموم که میان، دخیل می‌بندن
  

شهادت امام رضا(ع) تسلیت باد

  

اعضاء حلقه های تربیتی صالحین پایگاه مقاومت بسیج شهداء

سردارنقدی

مشاوری که مشخص نیست حکم دارد یا نه، و به ملت ایران توهین می کند خبیث است و "تقی زاده" دوران می باشد. 

 

 بصیر: سرتیپ محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در سومین مجمع عالی بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت که در سالن پنج آذر ستاد بسیج برگزار شد گفت: پیشکسوتان با عشق به نظام، خدمت به اسلام و فداکاری در راه حقیقت مصداق واقعی " رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه" هستند تا اگر " فمنهم من قضی نحبه " نشدند " و منهم من ینتظر " شوند که این موقعیت و توفیق جای تبریک دارد.

منبع : فارس

سردار نقدی تغییرات و تحولات برخی پس از بازنشستگی را یادآور شده و افزود: پیشکسوتان جهاد و شهادت نشان دادند که دفاع از حقیقت، سن و سال و موقعیت تشکیلاتی نمی شناسد.

وی در پاسخ به سوال امروز در فضای سیاسی اجتماعی کشور که با آمریکا بایستی چه کرد؟ اظهار داشت: تصمیم گیری راهبردی برای این موضوع آفاتی دارد همچون: عدم شناخت از کشور مقابل، عدم شناخت از خود، احساسی شدن، عمل سلیقه ای، فریب ترفندها را خوردن، ترجیح منافع گروهی بر منافع ملی، ترسیدن و مرعوب شدن و ... که باید با توجه به این آسیب ها، ضرورت ها را عملیاتی کرد تا بتوان تصمیمی راهبردی بر مبنای خرد اتخاذ کرد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین پیرامون گام اول در این زمینه مبنی بر شناخت ماهیت و اهداف آمریکا تصریح کرد: آمریکا کشوری متجاوز، قانون گریز و مستکبر است که استقلال کشورها را بر نمی تابد. 

ادامه مطلب ...

به نیابت از بیگانگان (یادداشت میهمان)

روی سخن با اراذل و اوباش آن فتنه نیست، با کسانی است که خود را اهل منطق، دیانت، سیاست، یا حداقل وطن‌خواهی می‌دانند.
در هر کشوری ممکن است حوادثی رخ دهد که برخی دلسوزان بر‌ آن شوند که جلوی انحراف سیاسی، اقتصادی و یا فرهنگی را بگیرند و موجب اصلاح شوند. در این صورت به طور کلی یکی از چهار صورت زیر می‌تواند مصداق پیدا کند:
1- نظر منتقد، صحیح و روشی را که برای مقابله و اصلاح برمی‌گزیند نیز صحیح و قانونی است.
2- نظر منتقد، صحیح ولی روش وی برای برخورد نادرست و غیرقانونی است.
3- نظر منتقد، غلط ولی روش او برای اصلاح صحیح و قانونی است.
4- نظر منتقد، غلط و روش وی برای برخورد نیز نادرست و غیرقانونی است.
اما هر چهار مورد فوق، مادام که از ابزار و امکانات خودی در کشور بهره گرفته می‌شود، جنبه داخلی دارد و ضوابط و مقررات اخلاقی و قانونی برخورد حکومت‌ها با منتقدین متفاوت خواهد بود با حالتی که در آن از بیگانگان کمک گرفته شود. در این صورت تغییر ماهوی در موضوع رخ خواهد داد و معمولاً حکومت‌ها چه حق و چه ناحق، چه دموکرات و چه دیکتاتور، با معترضین به طور دیگری رفتار می‌کنند و اشد مجازات را به تناسب اعمالی که مرتکب شده‌اند در نظر می‌گیرند به طوری که گاه تا سر حد قلع و قمع و اعدام دستجمعی تا برچیدن بساط فتنه از ریشه پیش می‌روند. 
ادامه مطلب ...

نابخشودنی

 لبیک یاامام خامنه ای 

یومه الله حماسه 9دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت گرامی باد  

. 

اعضاء حلقه های تربیتی شجره طیبه صالحین پایگاه مقاومت بسیج شهداء

خطرناکترین تهدید برای دولت روحانی نفوذ اصحاب فتنه است

مدیر مسئول روزنامه کیهان در اجتماع پرشور مردم فومن به مناسبت 9 دی: 
برخلاف آنچه این روزها برخی از اصحاب فتنه در پی القای آن هستند، انتخابات ریاست‌جمهوری دهم علت فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نبود، بلکه مطابق اسناد موجود، مقدمات و زمینه فتنه حداقل از 10 سال قبل تدارک دیده شده بود و انتخابات سال 88 فقط بهانه‌ای برای عملیاتی شدن آن بود.  
رشت- خبرنگار کیهان:
برخلاف آنچه این روزها برخی از اصحاب فتنه در پی القای آن هستند، انتخابات ریاست‌جمهوری دهم علت فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نبود، بلکه مطابق اسناد موجود، مقدمات و زمینه فتنه حداقل از 10 سال قبل تدارک دیده شده بود و انتخابات سال 88 فقط بهانه‌ای برای عملیاتی شدن آن بود.
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان که به مناسبت سالروز حماسه 9 دی در اجتماع بزرگ و پرشور مردم فومن در مسجد ولی‌عصر(عج) این شهر سخن می‌گفت، با بیان مطلب فوق، به چند سند با ذکر منابع آن اشاره کرد که از طراحی فتنه 88 در سال‌های قبل حکایت می‌کرد. و از جمله گفت:کنت تیمرمن، مسئول اسبق میز ایران در سازمان «سیا» و رئیس بنیاد حمایت از دموکراسی ‌N.E.D روز 11 ژوئن 2009 یعنی 21 خرداد 88 و یک روز قبل از انتخابات می‌گوید؛ «فردا در ایران انتخابات نیست بلکه یک انقلاب رنگین کلید می‌خورد. انقلاب سبز! بعد از پیروزی این انقلاب رنگی در ایران، نوبت سوریه خواهد بود.» شریعتمداری در ادامه به سند دیگری از قول «پاول رابرتز» معاون وقت خزانه‌داری آمریکا اشاره کرد که بعد از حماسه 9 دی در مصاحبه با «فارین پالیسی» اعتراف کرده بود «تقلب در انتخابات ایران، دروغ بود. پروژه اصلی، بی‌اعتبار و منزوی کردن رژیم اسلامی ایران بود.» 
ادامه مطلب ...

این لاشه بو گرفته! (یادداشت روز)

فتنه پیچیده 1388، قرار بود ایران را فلج کند. آن گونه که بعدها صاحبنظران امنیتی در غرب فاش کردند لابراتوارهای جاسوسی نظیر سازمان سیا، ام آی سیکس و موساد 10 یا 20 سال برای تدارک فرمول جدید ضربه و حمله به جمهوری اسلامی وقت گذاشته بودند تا بتوانند از داخل به قلب حاکمیت بزنند و آن را فلج کند. درهم‌آمیزی منافقین قدیم و جدید از طیف‌های مختلف کار دامنه‌داری بود که قریب 20 سال- به تصریح مایکل لدین مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا- زمان برد و حتی به برخی ارتباطات آمریکایی‌ها با دفتر نخست‌وزیری در اواسط دهه 60 برمی‌گشت. اینکه کشور به مدت 8 ماه در تب و التهاب فرو رفت، از یک سو به پیچیدگی و دوز بالای سم جدید بازمی‌گشت و از دیگر سو نشانه سلامت پیکره ملت ایران بود که در مصاف سخت با این تزریق، پادزهر آن را یافت. روز نهم دی- سه روز پس از ماجرای پرغصه عاشورای آن سال- معلوم شد ملت ایران عفونت را پس زده و به شکلی غیرمترقبه، به جای فلج شدن، واکسینه شده است. این چنین وقتی ملت ما سرزنده و با نشاط از متن آن کارزار سخت برخاست، لاجرم آنها که هنوز در جبهه مقابل ایستاده بودند، تداعی تعفن و عفونت کردند. 

ادامه مطلب ...

با این حرف‌ها رفع حصر حرف مفت است (خبر ویژه)

موضع مشاور رئیس‌جمهور که متضمن عذرخواهی و قبول مسئولیت از سوی موسوی و کروبی برای خاتمه حصر است، با مخالفت‌ها و واکنش‌های حامیان فتنه مواجه شد.
حسام‌الدین آشنا در مصاحبه‌ای گفته است: اگر تصور شما این باشد که آقای موسوی مظلومی است که تحت حصر است، یک‌جور راهبرد می‌طلبد، و اگر تصور این باشد که او از باب رافت اسلامی در خانه‌اش حصر شده، یک جور دیگر درباره موضوع فکر می‌کنید. بین این دو فاصله زیادی است که تا وجه مشترکی میان نگاه مظلوم و ظالم‌بین پیدا نکنید و یک مصالحه اتفاق نیفتد، همیشه سوال باقی خواهد ماند.»
وی افزوده بود: همه جوانب را که شما حل کنید باز یک جانب باقی می‌ماند و آن کسی است که تحت حصر است. او باید تصمیماتی بگیرد. اگر او نتواند و یا نخواهد تصمیم بگیرد، کار برای همگان دشوار می‌شود.
حسام‌الدین آشنا همچنین به موضوع حصر خانگی منتظری اشاره کرده و گفته که این حصر زمانی شکسته شد که خود آقای منتظری «قبول مسئولیت» کرد.
رئیس‌جمهور آخرین بار در سال 89 و پس از فتنه 25 بهمن، این حرکت را حرکتی ضد انقلابی که باعث بهره‌برداری آمریکا و اسرائیل شد معرفی کرده و خواستار برخورد قوه قضائیه شده بود.
اظهارات مشاور رئیس‌ با اعتراض‌هایی از سوی حامیان فتنه سبز مواجه شده به نحوی که حسین - د سازنده کلیپ نو سفر در فیس‌بوک از این مطالب عذرخواهی و ابراز ناخرسندی کرده و به کنایه نوشته؛ « راستش حالا و با تفاسیر اینجورکی، توقع پیگیری رفع حصر آن هم با این رفقای آشنا و ناآشنایی که ما داریم، حرف مفت است».
گفتنی است پسر آقای منتظری نیز از اظهارات حسام‌الدین آشنا که مضمون رأفت اسلامی را پیش کشیده، شاکی شده است.

نسخه وکیل مدافع شیطان بزرگ برای حل همه مشکلات!(خبر ویژه)

زیباکلام در مناظره با علی غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در موضوع «رابطه با آمریکا» یک بار دیگر نقش وکیل مدافع شیطان بزرگ را بازی کرد!
زیباکلام که گویا جای گرگ و میش را در رابطه آمریکا و ایران اشتباه گرفته، در اظهاراتی مدعی شد: در این 35 سال گذشته یکسری مطالب به آمریکا نسبت داده شده است که بخشی از آنها درست، بخشی تحریف و بخشی دروغ است. ما چرا عنوان نمی‌کنیم که ما چه کردیم که آمریکا در قبال آن با ما چنین رفتاری می‌کند!
وی حمایت آمریکایی‌ها از رژیم صدام در جنگ هشت ساله و جنایاتی مانند استفاده از سلاح شیمیایی با حمایت آمریکا علیه ایران را دروغ خواند و گفت: من روزی معتقد بودم که آمریکاستیزی درست است چرا که مبارزه با امپریالیسم را در اولویت می‌دانستم اما امروزه ذهنم بازتر شده است و اصول دیگری برای من ارزشمند است!
زیباکلام گفت: مهمتر از مبارزه با غرب و شرق برگزاری انتخابات آزاد، تامین حقوق شهروندی و آزادی مطبوعات است. بنده معتقدم اینها مهمتر از آمریکاستیزی است. مهمتر از مبارزه با آمریکا حاکمیت قانون است تا حقوق معترضین پایمال نشود.
وی توضیح نداد که مخالفت با استکبار و ایستادگی در برابر زورگویی‌های شیطان بزرگ، چه تعارضی با حقوق شهروندی و انتخابات آزاد و آزادی مطبوعات و ... دارد؟!
زیباکلام در ادامه سخنان خود دشمنی با آمریکا را علت همه مشکلات و موانع کشور دانست و گفت: 20 میلیارد دلار که قطر از حوزه گازی مشترک با ما برداشت کرده بدین معنی است که منافع ملی ما به یغما رفته است و این از ضررهای آمریکاستیزی است. حال کسانی که احمدی‌نژاد را معجزه هزاره سوم عنوان می‌کردند مشکلات کنونی کشور را سوءمدیریت می‌دانند و نه تحریم و دشمنی با آمریکا، اما بنده می‌گویم علت اصلی مشکلات آمریکاستیزی است.
زیباکلام پس از آنکه مدعی شد از آمریکا و سیاست‌هایش دفاع نمی‌کند(!!)، نسخه دست برداشتن از ایدئولوژی را برای جمهوری اسلامی پیچید و گفت: مسئولان ما معتقدند که یک نبرد تاریخی بعد از انقلاب اسلامی به وقوع پیوسته که جمهوری اسلامی نیز پرچمدار این نبرد تاریخی است و باید بگویم که با این دیدگاه هیچگاه ما نمی‌توانیم با آمریکا آنگونه که باید رابطه داشته باشیم. در این قضیه جزئیات مهم نیست بلکه مسئله نگاه کلان است و آن ایدئولوژی ما با آمریکاست که یک تضاد غیرقابل حل است.
وی در خاتمه در اظهارنظری مضحک، آمریکاستیزی را در بلندمدت مخالف و متعارض با آرمان‌های امام(ره) دانست و گفت: آیت‌الله هاشمی تلاش می‌کرد در زمان ریاست جمهوری‌اش تنش‌زدایی را با غرب و آمریکا انجام دهد اما در این حوزه نتوانست اما توانست با عربستان رابطه خوبی برقرار کند.

حسین(ع) زندگی ماست (یادداشت روز)

پای درس علی(ع)

اعتدال در دوستی و دشمنی
در دوستی با دوست، مدارا کن (و همه اسرارت را به او نگو) شاید روزی دشمنت شود.
و در دشمنی با دشمن (خودت نیز) مدارا کن (و همه پلهای پشت‌سرت را خراب نکن!) شاید روزی دوست تو شود!
نهج‌البلاغه
حکمت 268
*********************************************************************************** 

رهبر معظم انقلاب: درسی که اربعین به ما می‌دهد این است که باید یاد حقیقت و خاطره شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگه داشت.

حسین(ع) زندگی ماست (یادداشت روز)

یادت هست معرکه جمل را آنجا که امیرلشکر به محمدبن حنفیه فرمود «تزول الجبال ولاتزل. کوه‌ها از جا جنبیدند، تو استوار باش. دندان‌هایت را به هم بفشار. سرت را به خدا بسپار. گام‌هایت را بر زمین بکوب. چشم به نهایت سپاه دشمن بدوز و بدان که یاری از جانب خداوند سبحان است»؟... یادت هست در فرجام جنگ، رزمنده‌ای از میان سپاهیان به امیرلشکر گفت دوست داشتم برادرم فلان با ما در این جنگ بود و در پیروزی و پاداش آن شریک می شد؟ یادت هست امیرمومنان پرسید «اَهَوی اخیک معنا - آیا دل برادرت با ماست -» و چون پاسخ آری شنید، فرمود «پس همراه ما در این جنگ بود و با ما در این جنگ بودند آنها که در صلب پدران و رحم مادران جای دارند، گذشت روزگار آنها را به عرصه می‌آورد و ایمان و دین به وسیله آنها نیرومند می‌شود». گویا مولای متقیان در آن روز سخت، داستان رازآلود و پرماجرای دیگری را تدارک می‌کرد. ماجرایی که به تنهایی برای شهادت دادن به حقانیت آیت‌ تخلف‌ناپذیر الهی کافی بود. «و قد مکروا مکرهم و عندالله مکرهم و ان کان مکرهم لتزول منه الجبال. دشمنان همانا به قدر استطاعت مکر ورزیدند و مکر آنان نزد خداوند آشکار است حتی اگر کوه‌ها از آن مکرها از جا بجبنند». ده‌ها میلیون جان بیقرار که این روزها به سوی حرم سالار شهیدان روانند، شاهدند که اسم و رسم حسین(ع) با وجود همه مکرهای دشمنان مانده و دلبری می‌کند. 

ادامه مطلب ...

شیرزاد: در حال حاضر به امثال ناطق نوری نیاز داریم! (خبر ویژه)

بصیر:برخی فعالان اصلاح‌طلب می‌گویند از فعالیت ناطق نوری در عرصه انتخابات استقبال می‌کنند هر چند در این باره تردیدهایی دارند.
محمدجواد حق‌شناس در این باره گفت: ناطق نوری می‌تواند مشترکات جریان اصلاح‌طلب و جریان اصولگرای معتدل و خردگرا را به واقعیت‌ نزدیک کند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت‌وگو با آریا درباره سرلیستی ناطق نوری در طیف اصلاح‌طلبان گفت: تردیدی نیست که حضور آقای ناطق نوری در عرصه انتخابات مجلس کاملا مثبت و تاثیرگذار خواهد بود اما سرلیستی ایشان در طیف اصلاح‌طلبان بستگی به زمان و موقعیت خودش دارد.
وی ادامه داد: اگر چه بستر پیروزی آقای روحانی را اصلاح‌طلبان و آقایان هاشمی و خاتمی فراهم ساختند اما نباید فراموش کنیم که حمایت آقای ناطق نوری از آقای روحانی و نقشی که جریان اصولگرای خردگرا در این زمینه داشتند و همچنین نقشی که آقای ولایتی در انتخابات ایفا کرد و از انتخابات کناره‌گیری نکرد در پیروزی آقای روحانی نقش بسزایی داشتند. 

ادامه مطلب ...

روایت رسانه روباه پیر از اهمیت دروغ در عملیات روانی (خبر ویژه)

بی‌بی‌سی با انتشار دروغ‌های علنی در واقع کدام روندها را در عملیات روانی مدیریت می‌کند؟
این پرسشی است که شاید خیلی‌ها دنبال دریافت پاسخ آن باشند. وب‌سایت بی‌بی‌سی اخیراً مقاله‌ای را به قلم یکی از اصلاح‌طلبان فراری منتشر کرد که هدف رفتار رسانه‌ای معطوف به دروغ را توضیح می‌دهد؛ هر چند که در همین مقاله نیز بی‌بی‌سی در موضع تخطئه دیگران است. علی‌اصغر رمضانپور معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت خاتمی که اکنون به عنوان کارمند جزء شبکه دولتی انگلیس (بخش فارسی) فعالیت می‌کند در این مقاله می‌نویسد: در فرآیند انتشار اطلاعات نادرست، هدف محدود به ایجاد باور نسبت به اطلاعات نادرست نیست (اگرچه از تکنیک‌های رایج باور پذیر کردن دروغ مانند گفتن دروغ‌های بزرگ که کسی احتمال دروغ به آن بزرگی را نمی‌دهد یا دادن جزئیات به ظاهر فرعی که مخاطب احتمال دروغ بودن آن را نمی‌دهد یا دادن اطلاعات درست و مشهور در لابلای اطلاعات نادرست، استفاده می‌شود) بلکه هدف اصلی مخدوش کردن اطلاعات درست یا آن نگرش یا باوری است که از نظر دستگاه پروپاگاندا ناپسند است.
وی می‌افزاید: از نظر روانی لازم نیست مخاطب دروغی را باور کند تا بر او اثر نهد، شگرد قدیمی همه دروغ‌گوها این است که فقط روی باور کردن دروغ توسط مخاطب حساب باز نمی‌کنند، آن‌ها روی اثر فردی و جمعی دروغ حساب باز می‌کنند. به تعبیر دیگر اثر دروغ یا اطلاعات نادرست فقط باور کردن آن نیست. دروغ بدیل‌های تازه‌ای در برابر حقیقت در ذهن مخاطب می‌سازد و از شدت اعتماد مخاطب به حقیقت می‌کاهد. از این طریق یک دروغ همیشه سنگ بنای دروغ بعدی است که هدف آن سازمان دادن نگرش تازه است. مجموعه‌ای از دروغ‌ها همراه با استنتاج‌های درست از نظر صوری نظام تازه‌ای از مفاهیم را شکل می‌دهد که شبه حقیقت است.
بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: نظامی از باورها و نگرش‌های تازه که صرفاً به دلیل جاخوش کردن در ذهن و در نقل‌های رسانه‌ای، جایگزین نظامی از باورها و نگرش‌هایی می‌شود که حقیقت نامیده می‌شود یا از نظر حرفه‌ای یا اخلاقی معتبر است. در سطحی کلی‌تر،‌هدف از انتشار این اطلاعات خاکستری استفاده از حساسیت‌های مخاطب برای شکل دادن به برداشت‌هایی است که زمینه را برای توجیه‌پذیر کردن اقدام‌های دستگاه سازنده پروپاگاندا یا نظام‌واره دروغ فراهم می‌کند. این دروغ‌ها آتش تهیه توپخانه‌ای است که پیش از وارد عمل شدن نیروهای پیاده نظام به کار برده می‌شود.